1. Ya suka2 aku dong…
2. Hmmm…
3. Artis, gtw…
4. Khan 1 sekolah, q gtw sifatmu…
5. Hmmmmm… Kayaknya sih begitu…

Fiazku

ini blog temen temen lagi rame tugas tugas dari blogger, gue mau ikutan juga ah, yah biar saling menjaga kekompakan sebagai blogger. lebih lebih menunjukkan kreatifitas kita sebagai seorang blogger yang kreatif dan cerdas. tapi kayaknya gue ga termasuk deh

gue mau kasih tugas ke kalian semua temen temen blogger  yang udah follow blog gue,  sumpah gue sendiri ga nyangka detik ini ada 572 followers, gue merasa ternyata gue lebih bodoh dari mereka tulisan kalian bagus bagus pake banget. tapi 572 itu bukan blogger indonesia aja, dari luar negeri juga banyak soalnya gue suka  baca blog orang luar seru seru juga, eh ga taunya mereka malah jadi followers gue.

oke deh buat semua yang gue kasih tugas ini harus di kerjakan entah bagaimanapun HARUS.!

ini dia :
1. kenapa lo ngeblog di WP kan blog lain banyak?
2. apa sih keinginan lo dari kecil, trus kesampean ga?
3. blog lo fokusnya…

Lihat pos aslinya 1.097 kata lagi

Handphone

OKWAP Hello Kitty A316 3G

Original : 2,1jt (garansi 6bulan)[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Camera

Toy Camera, bukan sekedar mainan

toycam23

Kamera digital menawarkan segudang kemudahan, kepraktisan, hasiltokcer, dan eksplorasi kreativitas tak terbatas. Teknologi yang semakin maju membuat siapa saja bisa merekam gambar hanya dengan menekan tombol shutter dan klik hasilnya bisa langsung dilihat. Kalau kurang sempurna tinggal hapus dan ulangi lagi prosesnya dari awal. Akan tetapi, kesempurnaan teknologi kamera digital ternyata tidak selalu berbanding lurus dengan keinginan sebagian orang yang justru mencintai keterbatasan toy cameraatau kamera mainan yang sedang naik daun digandrungi para penggemarnya di Indonesia. Saya ngobrol bareng dengan komunitas ini saat mereka sedang hunting di kota Bandung libur Imlek kemarin.

   Toycam sebenarnya bukan mainan sesungguhnya karena walaupun materialnya terbuat dari plastik kamera jenis ini tetap bisa menghasilkan gambar. Harga di pasaran berkisar sejuta ke atas dengan merek yang beragam seperti Holga atau Diana, dua ikon yang sangat populer dalam komunitas ini.

Berbeda dengan kamera digital yang menggunakan kartu memori, kamera plastik masih menggunakan media penyimpanan berbentuk rol film. Untuk melihat hasilnya kita harus melalui proses cuci dan cetak (scan) terlebih dahulu di lab foto. Ukuran film-nya biasanya 35mm (seperti yang biasa kita lihat dulu) atau 120mm dan 135mm yang lebih besar. Jadi siapa bilang film sudah almarhum, usianya masih panjang dengan munculnya para penggemar kamera yang lucu ini.

Harga satu roll film sekarang ini bervariasi dan tergantung merek dan ukurannya. Di pasaran misalnya harga film merek Fuji untuk ASA/ISO 200 yang berisi 36 harganya 25 ribuan. Untuk proses cuci film biayanya di bawah 10 ribuan, belum termasuk scan yang berkisar 30-50 ribu tergantung resolusi yang diinginkan. Semakin tinggi resolusi scan, semakin mahal tentunya.

Lalu apa yang menarik minat mereka menekuni hobi ini?Imperfection atau ketidaksempurnaan kamera ini, begitu rata-rata jawabannya saat saya saya berbincang dengan mereka. Keterbatasan kamera ini seperti seringnya cahaya yang bocor masuk saat tombol shutter ditekan ternyata malah bisa menghasilkan foto yang diluar dugaan dan tentu saja unik. Lihat saja contoh foto di bawah ini yang saya bawa dari lightleakssebuah pool khusus untuk hasil foto toycam di Flickr.

Sebuah milis di Kaskus Plastic & Toy Camera Community di dedikasikan khusus untuk para penggila kamera plastik ini sebagai tempat saling tukar informasi terbaru mengenai segala jenis kamera, acara hunting, jual beli peralatan, hingga tempat2 untuk membeli peralatan dan cuci cetak di berbagai kota besar Indonesia hingga di Singapura.

2PM

2PM is a South Korean boy band, originally a seven-member group, but currently consisting of six members[1] due to the sudden contract termination of leader Jaebeom following an Internet controversy in September 2009. They are managed by JYP Entertainment. The current members are JunsuJunhoNichkhunTaecyeonWooyoung and Chansung.

2PM is made by Korean musician Park Jin Young after GOD for the first time in 10 years to launch boyband. 2PM is one of the two subgroups branched out from the eleven-member (before Jaebeom’s departure) boy band One Day, the other being 2AM. They debuted with the song “10 Jeom Manjeome 10 Jeom” (10점 만점에 10점, lit. 10 Points Out of 10 Points), which showcased their acrobatic dance styles.[2] They achieved their first No. 1 song with “Again & Again”.

Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta (/ˈstɛfən ʌrməˈnɑːtə/; born March 28, 1986), better known by her stage name Lady Gaga, is an American singer and songwriter. Born and raised in New York City, she primarily studied at the Convent of the Sacred Heart and briefly attended New York University’s Tisch School of the Arts before withdrawing to focus on her musical career. She began performing in the rock music scene of Manhattan’sLower East Side, and was signed with Streamline Records by the end of 2007. During her employment as a songwriter for the record company, her vocal abilities captured the attention of recording artist Akon, who signed her to his label Kon Live Distribution.

Lady Gaga came to prominence as a recording artist following the release of her debut album The Fame (2008), which was a critical and commercial success that topped charts around the world and included the international number-one singles “Just Dance” and “Poker Face“. After embarking on the The Fame Ball Tour, she followed the album with The Fame Monster (2009), which spawned the worldwide hit singles “Bad Romance“, “Telephone” and “Alejandro“. The album’s success allowed her to embark on the eighteen-month long Monster Ball Tour, which later became one of the highest-grossing concert tours of all time. Her 2011 album Born This Way topped the charts of most major markets and generated more international chart-topping singles, including “Born This Way“, “Judas” and “The Edge of Glory“. Besides her musical career, she involves herself with humanitarian causes and LGBT activism.

Influenced by such acts as David BowieMichael JacksonMadonna and Queen, Lady Gaga is recognized for her flamboyant, diverse and outré contributions to the music industry through fashion, performance and music videos. She has sold an estimated 23 million albums and 64 million singles worldwide, making her one of the best-selling music artists of all time and her singles some of the best selling worldwide.[1] Her achievements include fiveGrammy Awards and 13 MTV Video Music Awards. Lady Gaga has consecutively appeared on Billboard magazine’s Artists of the Year (scoring the definitive title in 2010), ranked fourth in VH1‘s list of 100 Greatest Women in Music, is regularly placed on lists composed by Forbes magazine and was named one of the most influential people in the world by Time magazine.[2][3] In 2012, Gaga was ranked at number four on Billboard’s list of top moneymakers of 2011, grossing more than 25 million dollars.

Rihanna

Robyn Rihanna Fenty (play /riˈɑːnə/ ree-ah-nə or /riˈænə/ ree-an; born February 20, 1988), known mononymously as Rihanna, is a Barbadian recording artist. Born in Saint MichaelBarbados, Rihanna moved to the United States at the age of 16 to pursue a recording career under the guidance of record producer Evan Rogers. She subsequently signed a contract with Def Jam Recordings.[1]

In 2005, Rihanna released her debut studio album, Music of the Sun, which peaked in the top ten of the Billboard 200 chart and features the Billboard Hot 100 top five hit single “Pon de Replay“. In less than a year, she released her second studio album, A Girl Like Me (2006), which peaked within the top-five in the United States, and produced her first Hot 100 number one single, “SOS“. Rihanna’s third studio album, Good Girl Gone Bad released in May 2007, spawned the international hit singles “Umbrella“, “Don’t Stop the Music“, “Take a Bow” and “Disturbia“, with an additional four singles being released. The album was nominated for nine Grammy Awards, winning Best Rap/Sung Collaboration for “Umbrella”. Her fourth studio album Rated R (2009), produced the top-ten singles “Russian Roulette“, “Hard” and “Rude Boy“, with the latter achieving the number-one spot on the Billboard Hot 100. Loud (2010), Rihanna’s fifth studio album, spawned the number-one hits “Only Girl (In the World)“, “What’s My Name?” and “S&M“. “We Found Love” served as the lead single from Rihanna’s sixth studio album, Talk That Talk (2011). The song was an international success, topping the charts in eighteen countries.

Rihanna’s work has earned her numerous awards and accolades, including five American Music Awards, eighteen Billboard Music Awards, two BRIT Awards and six Grammy Awards. She has achieved a total of eleven number one singles on the Billboard Hot 100 chart, becoming the youngest solo artist to achieve the feat.[2] Billboard named Rihanna the Digital Songs Artist of the 2000s decade, and ranked her as the seventeenth artist of the same decade.[3][4] She is the highest-selling digital artist in US history, having sold 47,571,000 million singles as of 2012.[5] Furthermore, she has also shipped 7.3 million album units in the United States as of September 2011.[6] Some of her singles have earned their place on the list of best-selling singles worldwide. Rihanna has sold more than 25 million albums and 60 million singles worldwide since the beginning of her career in 2005, which makes her one of the best selling artists of all time

Selena Gomes

Personal life

Gomez was born in Grand Prairie, Texas.[1] She is the daughter of former stage actress Amanda Dawn “Mandy” Teefey (née Cornett) and Ricardo Joel Gomez.[4][5][6] Her father is of Mexican ancestry, and her mother is of Italian descent.[7][8] Regarding her Hispanic heritage, Gomez said: “My family does have Quinceañeras, and we go to the communion church. We do everything that’s Catholic, but we don’t really have anything traditional except [that we] go to the park and have barbecues on Sundays after church.”[9] Her birth parents divorced when she was five years old, and she was raised as an only child by her working mother.[4][10] In 2006, Mandy remarried Brian Teefey.[11] She was named after Tejano singer Selena, who died almost three years after Gomez was born.[12] In a 2009 interview with People, Gomez mentioned that she developed an early interest in acting from watching her mother prepare for and act in theater productions.[10] She earned a high school diploma through homeschooling in May 2010.[13]

On February 27, 2011, Gomez attended the 2011 Vanity Fair Oscar Party with Canadian singer Justin Bieber,[14] confirming several months of media speculation about a romantic relationship between the pair.[15][16][17][18][19][20] The relationship has since continued to garner significant media attention.[21][22][23][24][25]